Let op: dit evenement is uitgesteld omwille van het Corona-Virus. Wij hopen op uw begrip en houden u op de hoogte van de mogelijkheden voor een vervolgdatum. Veel sterke voor u, uw familie en kennissen in deze moeilijke tijd. 

Update 10-6-2020: 

Beste allemaal,

Langzaamaan lijkt ons dagelijks leven steeds ‘normaler’ te worden in de 1,5e meter samenleving. We zien en spreken elkaar steeds meer in het echt in plaats van via FaceTime en What’sApp, buiten sporten is weer toegestaan, de horeca is weer open en op de wegen wordt het steeds drukker.

Met de Corona-maatregelen in acht-nemend mogen er weer events gepland worden. Daarom is AutoGas Nederland druk bezig met het herplannen van de Autogas Rally, om te zorgen dat deze rally dit jaar Corona-proof toch nog kan plaatsvinden. 

Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum zullen wij het laten weten!  Houdt ons Facebook-evenement in de gaten voor nieuws.

Groeten Platform Autogas.

 


Op zaterdag 16 mei 2020 organiseren wij de eerste Autogas Rally in Nederland! Doe jij ook mee?! 

Met de Autogas Rally willen we aandacht genereren voor de twee belangrijkste voordelen van het rijden op LPG (autogas): het is milieuvriendelijker en goedkoper dan benzine en diesel. LPG (autogas) is daarom een goed alternatief voor het rijden op benzine of diesel. We willen meer mensen in Nederland op de hoogte brengen van deze voordelen! 

Rijd jij ook in een auto op Autogas? Rijd mee tijdens de Autogas Rally op zaterdag 16 mei 2020!

 Klik hier en schrijf je nu in!

Het belooft een leuke dag te worden met verschillende opdrachten tijdens de route en natuurlijk een hapje en drankje. Word jij de nummer één? Er zijn 4 startlocaties in Amsterdam, Rotterdam, Duiven of Best. Vervolgens verzamelen we op één centraal punt: het Bovag Huis in Bunnik.

Het programma:
10:00 uur Rally deel 1 (vanaf jouw startlocatie)
12:00 uur Tussenstop (bij het Bovag Huis in Bunnik)
13:00 uur Rally deel 2
15:00 uur Einde rally + napraten met een drankje
15:30 uur Prijsuitreiking

Let op: deze rally is (ook) geschikt voor beginners. Er is geen tijdslimiet aan verbonden. Samen zetten we Autogas op de kaart!

Ben jij al bekend met de voordelen van het rijden op Autogas (LPG)?

  • Direct milieusparend: tot 21% minder CO2-uitstoot en tot 95% minder fijnstofuitstoot t.o.v. benzine.
  • Direct verkrijgbaar met 1.200 tankstations in Nederland.
  • Direct besparen op je brandstofkosten! Autogas (LPG) is ruim een euro goedkoper per liter dan benzine. Bereken hier wat jij kan besparen.
  • Comfortabel tanken en geen vermogensverlies
  • Extra driving range
  • Geschikt voor benzine-auto’s die nu al rond rijden! Vraag een LPG inbouwstation naar de mogelijkheden voor een LPG inbouw voor jouw auto.
Heb jij vragen over het rijden op Autogas? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!