Vrijdag 18 november 2022 vindt de vijfde editie van Dag van het Autogas plaats. Op de ‘Dag van het Autogas’ wordt extra aandacht gegenereerd voor autogas (LPG) als groenere en goedkopere brandstof. 

Ben jij al bekend met de voordelen van het rijden op Autogas (LPG)?

  • Direct milieusparend: tot 21% minder CO2-uitstoot en tot 95% minder fijnstofuitstoot t.o.v. benzine. 
  • Direct verkrijgbaar met 1.200 tankstations in Nederland.
  • Direct besparen op je brandstofkosten! Autogas (LPG) is ruim een euro goedkoper per liter dan benzine. Bereken hier wat jij kan besparen.
  • Comfortabel tanken, geen vermogensverlies, extra driving range
  • Geschikt voor benzine-auto’s die nu al rond rijden! Vraag een LPG inbouwstation naar de mogelijkheden voor een LPG inbouw voor jouw auto.
Heb jij vragen over het rijden op Autogas? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Op de Dag van het Autogas zal Prins alle brandende vragen beantwoorden!

 

Bovendien is er een bijzondere winactie, waarbij je €1.000,- kan ‘terugwinnen’ van de investering van jouw LPG-systeem. Zo heb je de investering nog sneller terugverdient en bespaar je dus nog sneller én meer! Lees hoe je mee kan doen en bekijk de actievoorwaarden op de site van Prins of op de flyer.

In een vorige editie gaf Platform Autogas een Live-Webinar op Facebook om vragen van consumenten over ‘rijden op LPG’ te beantwoorden. Klik hier om deze terug te kijken. Voor meer informatie over Dag van het Autogas of Autogas (LPG) in het algemeen kunt u contact opnemen via info@autogas.nl.

#DagvanhetAutogas #AutogasDay

Dag Van Het Autogas