Internationale Autogas Dag

NIEUWSBERICHT

Platform Autogas is een initiatief van de branche Vereniging Vloeibaar Gas (VVG)

Op vrijdag 27 september 2019 organiseert het 32e World LPG Forum & 2019 Europees congres de eerste internationale editie van de Autogas-dag. Daar worden de kansen voor Autogas belicht, terwijl wordt gekeken naar uitzonderlijke initiatieven vanuit een lokaal perspectief. 

Dit vindt plaats in het Hilton Hotel Amsterdam. Het initiatief Autogas Day had zijn eerste editie in 2018 in Nederland, georganiseerd door de Nederlandse Branche Vereniging Vloeibaar Gas (VVG) / Platform Autogas, om het bewustzijn voor het rijden op Autogas te vergroten bij zijn doelgroepen en belanghebbenden. 

In de uitdagende omgeving voor Autogas in Nederland heeft een team met 52 LPG inbouw centra en verschillende LPG-tankstations contact opgenomen met besluitvormers, media, wagenparkbeheerders, autodealers, leasemaatschappijen, zakelijke klanten, studenten en consumenten. 

Het succes zal worden gedeeld met andere landen over de hele wereld, aangezien Autogas hoog op de agenda staat voor de eerste internationale Autogas-dag. Bovendien maakt het deel uit van het 32e Wereld LPG Forum & 2019 Europees Congres dat zich richt op marktsituaties, technologie en innovatie. Dit biedt een uitzonderlijke gelegenheid om de nieuwste Autogas-innovaties, marktsituaties, ervaringen en netwerkmogelijkheden te horen en te delen. 

Voor meer informatie, bezoek de WLPGA-website en ontdek hoe je met ons mee kunt doen.