GAMMA Racing Days 2019 op 17 en 18 augustus

NIEUWSBERICHT

Platform Autogas is een initiatief van de branche Vereniging Vloeibaar Gas (VVG)

Komt u ook naar de GAMMA Racing Days op 17 en 18 augustus 2019? Bezoek dan even onze stand en kom alles te weten over het rijden op Autogas (LPG) en/of wordt één van onze ELF winnaars!

Platform Autogas is aanwezig op de GAMMA Racing Days met onder andere een BMW 428i Gran Coupé en een Hyundai Tucson en meer auto’s die op het groenere en goedkopere Autogas (LPG) rijden. Heeft u interesse in- of vragen over het rijden op Autogas? Wij staan u graag te woord bij onze stand!

Word één van onze elf winnaars!
Wilt u na uw bezoek aan de GAMMA Racing Days zelf ook nog even gas geven?! Wij geven, samen met Race Planet NL, 10 keer 2 heats GRATIS karten weg – in Amsterdam of Delft!  Laat bij onze stand je gegevens achter en wij zullen je later informeren of je één van de 10 winnaars bent.

Bovendien geven we ook nog een hoofdprijs weg: een GRATIS LPG-installatie! Bijna alle benzine-auto’s kunnen op Autogas rijden. Een LPG-installatie bestaat uit een aantal compacte onderdelen die onder de motorkap worden geïnstalleerd en een LPG-tank die (bijna altijd) op de plek van het reservewiel kan worden geplaatst.

Over Autogas (LPG)
Autogas (LPG) is een alternatieve brandstof voor benzine of diesel. Rijden op Autogas (LPG) brengt meerdere voordelen met zich mee; je rijdt groener en goedkoper! Autogas (LPG) is per liter ongeveer een euro goedkoper dan benzine. Je merkt dit dus gelijk in je portemonnee! Wat je minder direct merkt, maar ook erg belangrijk, is dat er veel minder schadelijke stoffen, zoals CO2, Fijnstof en NOx, worden uitgestoten wanneer je op Autogas rijdt in plaats van op diesel of benzine. Een win-win situatie dus!

Bent u niet aanwezig op het event, maar heeft u wel interesse in het rijden op Autogas (LPG)? U kunt ons altijd benaderen via info@autogas.nl.