World LPG Forum 2019 in Amsterdam!

NIEUWSBERICHT

Platform Autogas is een initiatief van de branche Vereniging Vloeibaar Gas (VVG)

De 32e editie van het World LPG Forum & European Congress wordt op 24 – 27 september gehouden. Het event zal ongekende waarde bieden aan deelnemers, exposanten en bezoekers. Het World LPG forum en Europees Jaarcongres worden samengebracht in één uitzonderlijke LPG-conferentie en tentoonstelling.

Als onderdeel van dit congres vind op vrijdag 27 september in het Hilton Hotel te Amsterdam de eerste internationale editie van de Autogas Day plaats. Op deze dag worden de kansen en voordelen van Autogas wereldwijd in de spotlight gezet. Bovendien worden er op lokaal niveau ook events georganiseerd waarbij Autogas centraal staat.

Angelique Berden, Woordvoerder Platform Autogas: “De ‘Dag van het Autogas’ is in 2018 voor het eerst in Nederland georganiseerd door de Vereniging Vloeibaar Gas/Platform Autogas. Het doel is om meer bekendheid te creëren voor het rijden op Autogas bij verschillende doelgroepen en belanghebbenden. Dit werd geïnitieerd en uitgevoerd door het team van Platform Autogas met fabrikanten van Autogassystemen, 52 Autogas installateurs en meerdere LPG tankstations.”

Dankzij het succes van het event wordt ‘Dag van het Autogas’ nu ook in veel andere landen georganiseerd als internationaal ‘Autogas Day’. Bovendien is ‘Autogas Day’ een onderdeel van het 32e World LPG Forum & 2019 European Congress, waarbij wordt gekeken naar de interessantste markten, technologieën en innovaties. Dit biedt een uitzonderlijke kans om de nieuwste Autogas-innovaties, marktsituaties, ervaringen en netwerkmogelijkheden te horen en te delen.

Bekijk het programma & meld je aan!